OVER DAM'SELLE

WIE ZIJN WIJ

Dam’selle is al drie generaties lang een echt familiebedrijf.

In de jaren na de tweede wereldoorlog bestond er een groeiende behoefte aan producten voor het haar. Mijn opa startte samen met een collega een bedrijfje die in die behoefte kon voorzien. Bestellingen bracht hij weg op de fiets. Later ging hij alleen verder omdat hij zich wilde toeleggen op de luxere sector. In 1961 nam mijn vader het bedrijf samen met mijn moeder over. Zij hebben de naamsbekendheid weten te zetten, iets waar wij erg trots op zijn.
Inmiddels zijn wij verder uitgegroeid tot een totaalleverancier voor de drogist, parfumerie en apotheek. Wij bieden ondernemers naast onze exclusieve haarmode, waar wij inmiddels naamsbekendheid hebben opgebouwd, o.a. ook haarborstels, kammen, trendy (kinder)haarmode, elastiek, krulspelden en nog veel meer. Naast dit assortiment bieden wij sinds 1994 ook Solinger staalwaren van het merk Nippes, vanaf 2008 beauty tools van Barbara Hofmann en vanaf 2013 handgemaakte toilettassen van het merk Studio Null en Gillian Jones. Sinds kort ook een mooi assortiment zonnebrillen.

Kwaliteit

“Onze haarklemmen en haarspelden worden gefabriceerd in Frankrijk. De mooi afgewerkte producten die zij maken zijn exclusief en natuurlijk ook van hoogwaardige kwaliteit. Een kwaliteit die je voelt.
De staalwaren van Nippes worden gemaakt in Solingen. Nippes bestaat overigens 90 jaar en dat zegt genoeg over deze kwaliteit.”

Bent u geïnteresseerd, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag ons gehele assortiment aan u laten zien.

Met vriendelijke groet,

Ron van Dam